Hoe begon het allemaal?

Het zat er al vroeg in… Als klein kind was ik altijd al aan het tekenen. Op de basisschool kon ik me helemaal uitleven bij het maken van werkstukken, waar ik mijn liefde voor letters en illustraties kon combineren. Een creatieve vervolgopleiding was geen verrassing. Op het Grafisch Lyceum Rotterdam werd ik klaargestoomd tot dtp-er/grafisch vormgever. Daarna vond ik werk in een minder creatieve branche, tot ik in 2013 mijn creatieve hart durfde te volgen. Na een cursus ‘Illustreren voor kinderboeken’ bij het Grafisch Lyceum Utrecht ben ik als zelfstandig grafisch vormgever/illustrator aan de slag gegaan.

Hoe herken je mijn werk?

Ik maak vrolijke, frisse illustraties en grafische designs, van een eenvoudige pentekening in zwart-wit tot een complete huisstijl inclusief folders en visitekaartjes. De liefde voor letters en typografie vind je nog steeds terug in mijn werk. Van huis uit werkte ik voornamelijk met pen, (kleur)potlood, krijt en acrylverf, tegenwoordig is daar de digitale pen en penseel aan toegevoegd.

Wat inspireert mij?

Inspiratie haal ik uit werkelijk alles om me heen, om te beginnen dicht bij huis: mijn twee dochters, ondertussen pubers, zijn al jaren een constante bron van inspiratie voor mij. Daarnaast dwingt mijn harige viervoeter mij iedere dag tot de nodige lichamelijke beweging in het natuurschoon van de polder. De rust die ik daar vind, geeft mijn creatieve geest de ruimte voor nieuwe ideeën. Zomaar een artikel in een blad, of beelden die ik tegenkom in het dagelijks leven kunnen al een aanzet geven tot een creatieve flow. Verder van huis krijg ik inspiratie van de reizen die ik maak en de mooie plekken die ik bezoek.

Voor wie werk ik?

Nederlandse Hartstichting, Rookvrije Generatie, Stichting Haarwensen, Riverdale, Stroomopwaarts, Gezondheidscentrum RijswijkBuiten en Podotherapie Fuit & van Houten, maar ik maak ook graag een persoonlijke kaart/poster/portret of een gave muurschildering voor particulieren. Wil je meer info neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.